Lizyárium

„El a kezekkel a tevepatámtól!” (18+)

Nem szoktam úgynevezett tevepatát villantani – azért a címbeli idézőjel-használat, hogy így is jelezzem, nem az én felszólításom olvasható fent. (Miközben természetesen egyetértek vele.) Én egyébként sem vagyok villantós típus – anélkül is beszólogathatnak a kanbunkók az ember lányának, ha egy fokkal csinosabb, mint az ördög öreganyja (vannak perverzek, akik még annak is). Egy szál harisnyanaciban pedig – csak úgy à la nature – nem szoktam utcára menni, mert nem arra lett kitalálva, akkor sem, ha leggingsnek hívják is manapság. Persze a leggings nem mezei harisnyanaci, de csábos idomainkra tapadva majdnem ugyanúgy néz ki.

(tovább…)

Megszakított közösülés (18+)

Ezerrel izzott a lamúr – a csaj is közel járhatott az orgazmusok orgazmusához, de én azért biztos voltam benne, hogy a pasi előbb durran el. Helyette azonban az agyam durrant el, amikor – stílszerűen és adekvátan fogalmazva – közbebaszták a reklámblokkot.

Ilyenkor szólalnak meg intellektusuk sztratoszférájából az álentellektüelek, hogy: „Na, baszki, látod, ezért nincs nekem tévém… azóta, hogy feltalálták!” És ha már egyszer nincs nekik, akkor nem is igen nézik – nyilvánvalóan intuitíve tudják olykor naprakészen, hogy milyen szarcunami árad megállíthatatlanul a varázsdobozokból. Mindenesetre határtalannak hitt intuitív képességeiknek is van határa, különben azt is tudnák, hogy nem csak szarcunami… igenis, vannak jó csatornák, és vannak olyan filmek, amelyek legkönnyebben még mindig a tévében kaphatók el, hogy a valódi élményt kínáló színházi és egyéb közvetítésekről ne is beszéljek.

(tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!